Webmaster  Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Genel Programlama > Progamlama Dilleri > HTML CSS DHTML

Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 09-04-2008, 12:34 PM   #1
HaKaN
Webmaster
 
HaKaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Bulunduğu yer: Sessizlik
Mesajlar: 1,113
Tecrübe Puanı: 11
HaKaN is on a distinguished road
Standart Üyelik Formu (HTML)


[CODE<html>

<title>Üyelik Sayfası</title>

<bOdy bgcolor=orange text=green>

<b>* ile işaretli alanların doldurulması mecburidir.Aksi taktirde üyeliğiniz reddedilir.</b>

<!--webbot BOT="GeneratedScript" PREVIEW=" " startspan --><script Language="JavaScript" Type="text/javascript"><!--

function FrontPage_Form1_Validator(theForm)

{



if (theForm.T1.value == "&quot

{

alert("Lütfen \\"T1\\" alanı için bir değer girin."

theForm.T1.focus();

return (false);

}



if (theForm.T1.value.length < 5)

{

alert("Lütfen \\"T1\\" alanına en azından 5 karakter girin."

theForm.T1.focus();

return (false);

}



if (theForm.T1.value.length > 12)

{

alert("Lütfen \\"T1\\" alanına en fazla 12 karakter girin."

theForm.T1.focus();

return (false);

}



if (theForm.T2.value == "&quot

{

alert("Lütfen \\"T2\\" alanı için bir değer girin."

theForm.T2.focus();

return (false);

}



if (theForm.T2.value.length < 5)

{

alert("Lütfen \\"T2\\" alanına en azından 5 karakter girin."

theForm.T2.focus();

return (false);

}



if (theForm.T2.value.length > 12)

{

alert("Lütfen \\"T2\\" alanına en fazla 12 karakter girin."

theForm.T2.focus();

return (false);

}



if (theForm.S1.value == "&quot

{

alert("Lütfen \\"S1\\" alanı için bir değer girin."

theForm.S1.focus();

return (false);

}



if (theForm.S1.value.length < 10)

{

alert("Lütfen \\"S1\\" alanına en azından 10 karakter girin."

theForm.S1.focus();

return (false);

}



if (theForm.S1.value.length > 100)

{

alert("Lütfen \\"S1\\" alanına en fazla 100 karakter girin."

theForm.S1.focus();

return (false);

}

return (true);

}

//--></script><!--webbot BOT="GeneratedScript" endspan --><form name="FrontPage_Form1" method="POST" action="_derived/nortbots.htm" onSubmit="location.href= "_derived/nortbots.htm’;return false;" webbot-onSubmit language="JavaScript" webbot-action="--WEBBOT-SELF--">

<!--webbot bot="Registration" s-service="index.htm" s-username-fields="Kullanıcı adı" s-password-fields="Parola Parolanızı Tekrar Yazınız" u-file="kayit.mdb" s-format="HTML/BR" s-label-fields="TRUE" b-reverse-chronology="FALSE" s-builtin-fields startspan --><strong>[FrontPage Kaydetme Bileşeni]</strong><!--webbot bot="Registration" endspan i-checksum="58598" -->*<td>Adınız</td>

<input type name=’’ad’’ value’’nick’’ size="20">

<hr>

<br>*<td>Soyadınız</td>

<input type name=’’Soyad’’ size="20">

<hr>



<p>*Parolanınız

<!--webbot bot="Validation" b-value-required="TRUE" i-minimum-length="5" i-maximum-length="12" --><input type="password" name="T1" size="20" value="*****" maxlength="12">  &a mp;nbsp;    &a mp;nbsp;    &a mp;nbsp; 

Tekrar Parolanız

<!--webbot bot="Validation" b-value-required="TRUE" i-minimum-length="5" i-maximum-length="12" --><input type="password" name="T2" size="20" value="*****" maxlength="12"> </p>



<p>Şifreniz en az 5 karakter,en çok 12 karakter olabilir.</p>



<hr>

<br>*<td>E-posta adresiniz</td>

<input type name=’mail’mail’’ size="20" value="E-Postanız"><STRONG><SELECT>< option>Bir mail serverı seçiniz</option><option>@hotmail.com</option><option>@gmail.com</option><option>@mynet.com</option><option>@yahoo.com</option>

</select><br><br>Eğer e-posta adresinizin serverları bunlardan biri değilse aşağıda görmüş olduğunuz alana e-posta adresinizi yazınız!<br>

<input type name=’mail’text’’ size="20" value="E-Postanızın Adı"><b><font color=’’black’’>@</font></b><input type name=’server’text’’ size="22" value="E-Postanızın Serverı">.com

<hr>

<br>

*<td>Site hakkındaki yorumunuz!</td>

<select name="yorum"><option>site için yorum seçiniz</option><option>Çok Beğendim</option><option>Beğendim</option><option>Kararsızım</option><option>Kötü</option><option>Çok Kötü</option></select>

<hr>

</strong><STRONG>

<hr>

Kendinizi Tanıtınız<p>

<!--webbot bot="Validation" B-Value-Required="TRUE" I-Minimum-Length="10" I-Maximum-Length="100" --><textarea rows="10" name="S1" cols="20">YAZINIZI BURAYA YAZINIZ!</textarea><br> </p>

<p><br>

<input type="submit" value="Formu Gönder" style="font-family:verdana;color:blue;background-color:black;font-size:11px;">

<input type="Reset" value="Formu Temizle" style="font-family:verdana;color:blue;background-color:black;font-size:11px;">

</p>

</form>

</strong>

</html>][/CODE]
HaKaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-17-2009, 09:54 PM   #2
.::Ahmet_Baba::.
Webmaster
 
.::Ahmet_Baba::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 5
Tecrübe Puanı: 0
.::Ahmet_Baba::. is on a distinguished road
Standart


saolasınardeş
.::Ahmet_Baba::. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2009, 08:41 AM   #3
ali_jahn
Webmaster
 
ali_jahn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 22
Tecrübe Puanı: 0
ali_jahn is on a distinguished road
ali_jahn - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart


Emeğine saglık ama ben bunun böyle çalışabilceğini sanmıyorum herhangi bir databese olmadıgı için üyelik işlemi başarı ile gerçekleştirilir der. ama üye olma işlemi yapmas sql gereklidir yani benim tahminim birazdan deniyeceğim olursa soylerim
ali_jahn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hizli Erisim


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
webmaster